Вести од компанијата

Декември 2019 година Меѓународна изложба на автоделови во Франкфурт (Шангај).

2022-03-29

Оваа изложба се одржа од 3 до 6 декември 2019 година. Изложбата за автоделови, одржување, тестирање и дијагностичка опрема и сервисни материјали во Шангај е индустриска изложба спонзорирана од изложбената компанија во Франкфурт и China Machinery Industry International Cooperation Co., Ltd. (во натамошниот текст наречена China Machinery International). Од своето објавување, Automechanika Шангај привлече големо внимание од индустријата. Сега успешно се одржува 15 пати, а размерот се зголемува секоја година. Во моментов, тој прерасна во најголемиот бренд Automechanika во Азија и втор по големина во светот.

Automechanika Шангај овој пат пречека многу индустриски гиганти. Тие вклучуваат:

Делови и компоненти - afinia, avenmeritor, Chang'an Automobile, Континентална Германија, Cummins, daiko, Delphi, Dow Corning, fitermogu, fiamm group, Honeywell, Iveco engine, Lingyun, rabasto, Schaeffler, Yangsheng индустрија, Wanxiang, Xinyi и Yuchai . Гарантно поле - учество на многу познати претпријатија како што се aixuya, balanz, Pentium, Bosch, Guangming, Dali, Castrol, Keji, avoit, jiuliangnuo, Yigong ITW, qiangswei, kaichi, Yuanzheng, Maha, luteli, spik, Stanley, и CUHK.

По внимателна подготовка, нашата компанија ги покажа нашите главни производи на клиентите за време на изложбата, вклучувајќи лежишта на краевите на прачка, различни серии ротирачки топчести спојници, топчести спојки за косилка, шипки за влечење итн. со професионално и техничко ниво акумулирано во многу години производствена пракса, нашата компанија привлече многу кинески и странски клиенти да застанат да гледаат, консултираат и преговараат. Разменивме технички проблеми со многу купувачи на лице место. Преку водството на нашиот висококвалитетен инженерски и технички персонал и оптимизација на процесите, објаснивме лице в лице и трпеливо. Многу клиенти беа многу задоволни. Ја постигнавме намерата за купување на лице место и разменивме информации за компанијата и информации за контакт едни со други.

Ова не е само празник во индустријата, туку и патување за жетвата за нас. Изложбата исто така собра вредни мислења и предлози од многу трговци и пријатели. Ова постави поцврста основа за идниот пат на раст на нашата компанија. Добро сме свесни за нашите недостатоци и разбираме дека е „долг пат“ да се има среќа да се биде член на оваа индустрија. Ќе продолжиме да го подобруваме системот за управување на компанијата, да градиме одличен менаџерски тим, да произведуваме висококвалитетни производи во индустријата, рационално да се соочиме со побарувачката и конкуренцијата на пазарот, да ја промовираме бенигната конкуренција и циклусот на производители во истата индустрија и да има корист од мнозинството на трговци и пријатели во исто време.






We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept